Opstelling Dagen

Opstellen vanuit een multidimensionaal perspectief.

Multidimensionaal opstellen, klinkt dat gek? Voor ons is dit ook een kleine ontdekkingsreis geweest.

Wij, Stephanie en Tessa zijn beide begonnen met energetische opstellingen waarbij we de meer klassieke benadering van opstellen vanuit de grondlegger, Bert Hellinger, hebben toegepast. De methode werkt met en vanuit het familiesysteem (maar ook organisatie en maatschappelijke systemen) van ons huidige leven en alle generaties ervoor verbonden aan jouw systeem. Door er zelf als vraagsteller uit te stappen krijg je inzicht in onbewuste patronen en dynamieken binnen deze systemen. Door dit inzicht ontstaat heling door het onbewuste naar het bewuste te brengen.

Tijdens ons werk als opsteller is er een verbreding ontstaan van het werk, waarin we ons verbinden met het Veld en de informatie daarin maar ook contact leggen met onze gidsen en de gidsen van de vraagstellers en representanten. De combinatie van het contact met de gidsen en het Veld zorgt ervoor dat we meer en eenvoudiger toegang hebben tot alle beschikbare informatie en dus vanuit een breder perspectief kunnen opstellen. We onderzoeken en kijken verder dan alleen de  familie- en/of organisatiesystemen waarin de vraagsteller actief is. Dat betekent dat we tijdens een opstelling niet alleen naar de (huidige) systemen (kunnen) kijken maar ook naar de zielsafspraken, individuele blauwdrukken, karmische aspecten die worden uitgewerkt, zielsplan van het leven maar denk ook aan een energiecentrum in jouw lijf, etc., etc.

 

“Deze verdiepende manier van opstellen laat ons zien en nog meer realiseren dat wij een ziel in een menselijke incarnatie zijn en de ziel is meer dan alleen het systeem waarin we in dit leven functioneren”

 

Wat hebben deze dagen jou te bieden?
Wij hebben er voor gekozen om deze dagen los aan te bieden i.p.v. een gesloten traject. Je zit dus niet vast aan de genoemde dagen, maar kan je aanmelden voor de data die jou goed passen. De samenstelling van de groep zal dus veranderlijk zijn. Op die manier zal "het opstellingsveld"  gevuld worden met de gemeenschappelijke thema's van de mensen in de groep. Het bijwonen van deze dagen betekent een diepe duik in jezelf waar allerlei inzichten in verschillende lagen in jezelf zichtbaar worden en heling kan ontstaan. 

De dagen zijn doelbewust intensief gepland omdat de continuïteit van werken sterk bevorderlijk is voor een transformatie in jouw systeem. We raden je naast het volgen van deze dagen ook aan om je eigen individuele werk voort te zetten dan wel te starten bij een healer, therapeut, coach, etc. waar jij je prettig bij voelt. De reden daarvoor is om je te begeleiden in de transformatie die je doormaakt d.m.v. het bijwonen van deze opstellingsdagen.

 

Hoe ziet dit traject er praktisch uit?
Op deze dagen komen we met 10-12 personen samen. Er zullen ca. 10 dagen in een jaar gepland worden. Op één dag worden 3 tot 4 opstellingen gedaan waarin volledig in het moment wordt gewerkt. Dat betekent dat we dus niet met vaste vraagstellers en representanten werken, maar als groep verbinden met dat wat er zich in het Veld aandient. We gaan er daarbij ook vanuit dat, door het werken in de wijsheid van het Veld, er van nature een juiste verdeling ontstaat voor de deelnemers qua ‘vraagsteller’ en ‘representant’. Wees je er daarnaast ook bewust van dat jouw ‘stuk’ of ‘thema’ inzichtelijk en/of beantwoord kan worden juist doordat je in een bepaalde rol als representant geleid wordt door het veld. Het Multi Dimensionale veld van alle gemeenschappelijke gidsen weet precies dat wat zich mag ontvouwen.

 

Wat doen we niet tijdens dit traject?

 1. Direct vanuit jouw huidige familiesysteem starten
 2. (direct) representanten kiezen voor jouw vader, moeder, etc.
 3. Werken met een vaste tijdsduur voor een opstelling
 4. Dus; we werken niet vanuit de (on)geschreven regels die sinds lange tijd gebruikt worden in opstellingen en ander systemisch werk.

 

Wat doen we wel tijdens dit traject?

 • Gezamenlijk in een open Veld werken waarin we ons laten leiden door het Veld en onze gidsen
 • De innerlijke wijsheid van iedere deelnemer verwelkomen
 • Alles wat zich aandient in het Veld, zal een plek krijgen, omdat alles een betekenis heeft
 • Tijdens de opstelling heling verwelkomen op alle lagen en op verschillende manieren
 • De begeleiders behouden continu het contact met het Veld én de gidsen

 

We zien je graag tegemoet tijdens deze verdiepende reis in jezelf waarin we als groep onze wijsheid verwelkomen en ons verbinden en verdiepen met en in elkaar! 

Liefs,

Stephanie, Tessa en de gidsen

 

Wat zijn de data?

  Geplande Opstelling Dagen (1x per maand op vrijdag)

  15 december 2023
  12 januari 2024
  23 februari 2024
  22 maart 2024
  26 april 2024
  31 mei 2024
  28 juni 2024
  13 september 2024
  11 oktober 2024
  8 november 2024

   

  Praktische informatie

  • Locatie: Centrum Nieuwe Aarde, Velperengh 2b
   Tijd: 10:00 uur inloop, 10:15 uur starten tot 18.00 uur.
  • Communicatie over de dagen vindt plaats in onze opstellingen app groep. 
  • Neem eigen lunch mee. Koffie, thee, water en kleine versnaperingen zijn aanwezig.
  • Neem pen, papier en warme sokken en/of sloffen mee. We houden de ruimte graag schoenvrij.
  • Kosten:

  -Bij een groep van 3 t/m 5 personen: 120 euro pp (cash meenemen s.v.p.)

  -Bij een groep van 6 t/m 10 personen: 80 euro pp (cash meenemen s.v.p.)

  Enkele dagen van te voren laten we weten hoe groot de groep zal zijn, zodat je weet waar je aan toe bent qua kosten. Je kan dan altijd nog cancelen.

   

   

  Heb jij vragen of wil je graag overleggen of deze dagen voor jou geschikt zijn, neem dan contact met ons op!

  info@buitengewoonaards.nl