Activatie en Transformatie dag - Op weg naar je Hoger Zelf

De aarde en de mensheid is aan een grote evolutie bezig. We zijn op weg naar een nieuwe tijd, een nieuwe manier van leven. We leven in een eindtijd waarin we alles mogen opruimen van duizenden jaren, zodat we weer in onze volledige potentie mogen gaan komen, ons Hoger Zelf.

Deze individuele paden mogen wij allemaal gaan lopen en daar kunnen we wel wat hulp bij gebruiken. Wat je frequentie enorm verhoogd, is het in verbindende groepen samenkomen waar de frequentie hoog is en waar heling, transformatie en activatie plaats kan vinden. Op weg naar een nieuwe manier van leven hier op aarde. Deze "Op weg naar Je Hoger Zelf" dagen zijn daarvoor bedoeld. We gaan deze dag vooral het spirituele lichaam voeden met meerdere transmissies, downloads en activaties. We laten oude overtuigingen en blokkades los en transformeren het naar een hoger zijn hier op de aarde.

Ik word ondersteund door vele liefdevolle lichtwezens (Opgestegen Meesters, (Aards) Engelen, Buitenaardsen, Elementalen, Reuzen en Draken) om je te helpen helen en waar d.m.v. Healing, Activaties en Transformaties je weer een stuk dichter bij je grootste en hoogste potentieel komt. Het is daarnaast ook een dag om te delen en in liefdevolle verbinding samen te zijn.

 

Data volgende dagen:

Zondag 25 februari 2024  -  VOL 

 

  • Locatie: Centrum Nieuwe Aarde. Velperengh 2b in Doorn.
  • Tijd: 10:30 tot 16.30 uur. Inloop vanaf 10.00
  • Groep telt maximaal 4 a 5 deelnemers
  • Investering: 120 euro per dag, contant bij aankomst.
  • Overig: Voor koffie, thee en kleine versnaperingen wordt gezorgd. 
  • Zelf meenemen: Eigen lunch, flesje water, pen en papier, sloffen/dikke sokken. Draag gemakkelijk zittende kleding.

 

Opgeven kan via een mail naar een van ons:

- Stephanie Ayra  info@buitengewoonaards.nl

 

Annuleren is gratis tot 2 dagen van tevoren. Annuleer je later door omstandigheden? We zullen altijd proberen iemand anders blij te maken met je plekje. Lukt dit dan hoef je niet te betalen. Wordt je plekje niet opgevuld, dan betaal je 100%