Mediumschap en Opstellingen Opleiding

Beschijving: 

Een opleiding van 10 dagen waarin we met alle facetten van mediumschap en opstellingen aan de gang gaan,. Je leert je heldere waarnemingsvermogen ontwikkelen en daarmee te werken om zodoende te kunnen communiceren met overleden dierbaren, auralifters en de gidsen. Je gaat leren hoe je huizen en ruimtes kunt reinigen, alsmede grotere gebieden of stukken grond. Dit alles doen we vanuit een 5 dimensionaal bewustzijn.

Daarnaast zal je in deze opleiding gaan leren hoe je kan opstellen mbv edelstenen, vloerankers. en representanten. Je leert over familiesystemen en waarom het zo belangrijk is dat in deze tijden van Ascensie de blokkades en patronen uit familielijnen gaan opschonen. M.b.v. je Mediumschap waarnemingsvermogen, breng je een hele andere dimensie aan in je opstelling werk. Met opstellen kan je nog veel meer inzichtelijk krijgen en transformeren dan alleen de familielijnen. Het is een manier om helderheid te krijgen op vele vlakken. Dit ga je allemaal eigen maken in deze 10 daagse opleiding. Daarnaast zal je met het volgen van deze opleiding je 5 dimensionale bewustzijn nog verder ontwikkelen, aangezien we vanuit dat perspectief werken. Deze opleiding is voor iedereen die zijn lichtwerk en/of praktijk wil uitbreiden met het prachtige opstelling- en mediumschap werk of die juist met dit werk wil gaan starten.

Ik houd mijn opleidingsgroepen graag klein. In kleine groepen kan ik veel ruimte bieden voor uitleg, toelichting, vragen en ondersteuning tijdens de oefeningen. In deze opleiding is er maximaal plek voor 6 deelnemers.

 

Wat gaan we doen

Mediumschap: Ziel kennis, Ascensie kennis, Zielshuis bezoek, Readen van overleden dierbaren en familiesystemen, Auraveld opschoning, Huisreiniging en Gebied/grond reiniging

Opstellingen: Familiesystemen kennis, Opstellingen met stenen, Opstellingen met vloerankers en representanten.

 

Planning

Op 10 zondagen vanaf 22 september 2024

22 sept. / 6 okt. / 20 okt. / 27 okt. / 1 dec. / 8 dec. / 22 dec. / 12 jan. '25 / 26 jan '25 / 9 feb '25

De dagen zijn van 10.30 tot circa 17.30 uur (inloop vanaf 10.15)

Grootte groep: 4 tot 6 deelnemers

Locatie: Centrum Nieuwe Aarde, Velperengh 2b, Doorn

 

Kosten

1595,- incl. btw totaal voor 10 dagen opleiding

Betaling via factuur of contant.

Gespreid betalen is in overleg mogelijk.

De factuur is aftrekbaar als bijscholing wanneer je een kvk hebt.

 

Wees Welkom!

Stephanie Ayra

 

Aanmelden kan door mij een mailtje te sturen: stephanie_ayra@centrumnieuweaarde.nl