Buitengewoonaards On Tour - Ziel Essentie middag in Roden, Drenthe

Zaterdag 1 december 13.30 - 17.30

In het prachtige centrum Novastrada in Roden organiseer ik een Ziel Essentie middag. Deze middag staat in het teken van de ontdekking van Jouw Zielsessentie. 

Wat gaan we doen?

In een warm samenzijn zal ik, na een fijne meditatie, deze middag vertellen over de Ziel, de gidsen, de Akasha, het Ascensieproces en over Multi Dimensionaliteit. Ik zal tijdens deze vertelling jullie vragen beantwoorden over deze onderwerpen. Ik gebruik daarvoor mijn eigen ervaring, maar ook stel ik mijzelf deze middag als kanaal beschikbaar om jullie eigen gidsen antwoorden te geven op de vragen die jullie hebben.

Vervolgens maak je onder mijn begeleiding een innerlijke reis naar jouw Akasha Bibliotheek. Wie ben jij werkelijk en waar kom je vandaan? Wat kom jij hier doen en wat heb je hiervoor gedaan? Layla Radjab zal haar verdiepende Sjamanistische klanken laten horen voor en na de Innerlijke Reis.

Vervolgens zullen we ruimte maken om te delen en kunnen er nog aanvullende vragen gesteld worden.

 

Praktisch

Datum: zaterdag 1 december 2024

Tijden: 13.30 - 17.30 (inloop vanaf 13.15)

Kosten: 60 euro (contant meenemen svp)

Er is plek voor 12 deelnemers

Ik zorg voor thee, water en een knabbeltje.

Neem mee: pen/papier, flesje water, (yoga)mat, kussen, deken, oogmasker/zakje. Draag comfortabele kleding

Locatie: Novastrada, Vlasveen 32, 9301 PT Roden

Routebeschrijving:

Als je op de ring van Roden rijdt vanaf richting Peize of Leek, dan sla je af bij industrieterrein Haarveld. Je houdt links aan en volgt de Vlasveen tot nummer 34. Je ziet hier rechts een slingerpad die je mag aflopen tot de voordeur van het witte huis. Hier is het. 

 

Aanmelden kan via een mail naar: info@buitengewoonaards.nl