Multi Dimensionaal Bewustzijn leven 

Een traject waarin je in een groep een prachtige zelfontwikkeling reis gaat maken. Je bent bezig met jouw spirituele ontwikkeling. Je hebt al een en ander gedaan en bent toe aan een volgende stap in jouw eigen heling proces, jouw zelfontwikkeling en jouw persoonlijke ascensieproces. 

Je groeit naar een steeds Multi Dimensionalere manier van leven hier op aarde en deze cursus helpt en ondersteunt je in dit proces. In een hoogfrequent veld en met de kracht van de groep gaan we werken met de gidsen en wezens die ons ondersteunen hierin. Onder andere natuurlijk onze eigen Hoger Zelfen, de eigen gidsenteams, vele Opgestegen Meesters, Aardsengelen, vele ET's, Meesters van het Witte Broederschap, Leimurianen, Atlantiërs, de Galactic Elders, Draken, Reuzen en nog vele andere prachtige lichtwezens. 

We worden weer ons oorspronkelijke zelf, maar dan licht, vrij en zonder ballast. En dat hier als mens op deze prachtige aarde. Samen tillen we onszelf in deze groep naar een hoger niveau van leven en ondersteunen daarmee tegelijkertijd ook het algehele ascensie proces van de aarde.

Deze dagen zullen gevuld worden met channeling, healing, trance reizen, coaching, astrale reizen, activaties en transformaties. Je zal vooral veel mogen gaan ontvangen.  Maar we gaan elkaar ook helpen en ondersteunen in wat zich in het Quantum veld zich aandient. We zullen gaan bewegen in de flow van de dag en het aanwezige veld.

 

Wees Welkom!

Stephanie Ayra

 

Info

De dagen zijn van 10.00 tot circa 16.30 uur (inloop vanaf 9.45)

Grootte groep: 4 - 8 deelnemers. 

Locatie: Centrum Nieuwe Aarde (Velperengh 2b, Doorn)

 

Data:

 • Op 8 donderdagen 1x per maand:

21 maart / 18 april / 16 mei / 13 juni // 19 sept. / 17 okt. / 7 nov. / 12 dec

 

Op 8 vrijdagen om de 3 a 4 weken:

6 sept. / 4 okt. / 25 okt. / 29 nov. / 20 dec. / 10 jan. 2025 / 31 jan. 2025 / 21 febr. 2025.

   

  Kosten

  1249,- euro incl. btw

  Betaling via factuur of contant.

  Gespreid betalen is in overleg mogelijk.

   

  Voelt bovenstaand kloppend voor jou en ben je klaar voor een nieuwe stap in jouw proces, meld je dan aan door een mailtje te sturen naar: stephanie_ayra@centrumnieuweaarde.nl

   

  Aanmelden kan via een mail info@buitengewoonaards.nl