Een ruimte nodig voor een workshop, sessies of opleiding? Centrum Nieuwe Aarde is ook te huur.

Multi Dimensional Healing Opleiding  (Nieuwe groep start 11 februari 2024)

Een traject van 6 dagen, waarin wij jou begeleiden in een nieuwe manier van kijken naar het beoefenen van healing. Een reis waarin je jezelf steeds beter leert kennen en helen, om zodoende jouw healinggaves de ruimte te geven om herontdekt te worden en te groeien naar hun grootst mogelijke potentieel.

De oefeningen die aangebracht gaan worden via ons door de lichtwereld zullen jou begeleiden naar een meer “hele” vorm van jou zelf. Dit is dus meer dan een cursus waarin je leert anderen te healen. Het is een Self Yourney. Door middel van channelingen en oefeningen zal jouw zelfkennis, zelfhealing technieken en healing technieken naar een zuiverder en hoger niveau getild gaan worden. multi Dimensionaal healen is een vorm van healing waarin je samenwerkt met de prachtige wezens uit de lichtwereld. Waaronder Opgestegen Meesters, Leimurianen, Draken, Engelen, Diverse buitenaardse rassen, reuzen en de elementalen.

 

Wat gaan we doen?

  6 cursusdagen die in een 5D energetisch veld gevuld gaan worden. We laten ons leiden door wat er door het gidsenveld brengt op dat moment, maar waarin het volgende zeker aan bod komt:

  - Hoe bouw je een veld?

  - Afstemmen en beschermen

  - Zelfhealing

  - Multi Dimensional Healing (Solo en Duo)

  - Communicatie met lichaamsbewustzijn

  - Transformaties

  - Activaties

  - Meditaties

  - Hoe onderhoud je je Auraveld

  - Do's en Don'ts

  - Stembevrijding (met gastdocent Inge van Keulen)

  - Lichttaal oefeningen

   

  Planning

  De cursusdata zijn op zondagen: 11/2, 10/3, 7/4, 28/4, 26/5 en 23/6

  De cursusdagen vinden plaats in Centrum Nieuwe Aarde. Velperengh 2b, 3941 BZ Doorn (Buslijn 50 Utrecht-Woudenberg. Halte Stamerweg)

  Tijden: 10.30 tot circa 17.00 uur (inloop vanaf 10.10)

  Er is plek voor maximaal 12 deelnemers

   

  Kosten

  1089,- euro incl. btw

  Gespreid betalen is mogelijk. Neem daarvoor s.v.p. contact op.

  Wil je liever contant betalen, dan is dat mogelijk. Neem daarvoor s.v.p. contact op

   

  Aanmelden

  Dat kan via een mail naar stephanie_ayra@centrumnieuweaarde.nl

   

  Wie zijn wij?

  De cursusdagen worden begeleid door Tessa en Stephanie Ayra.

   

  Stephanie Ayra: Ayra is hier op aarde om Lichtwerkers en het Ascensieproces op allerlei manieren te ondersteunen. Dat doet ze d.m.v. Regressie, Reading, ET Healing, Channeling en Astrale Reizen. Daarnaast geeft ze diverse Multidimensionale Opleidingen, Workshops en Cirkels. Ze werkt veel samen met haar Andromedaanse sterrenfamilie, Hilarion, Reuzen, Draken en de MantidsWoorden die bij haar passen zijn verbinding, gelijkheid, liefde en kracht. Zij werkt inmiddels geruime tijd met een uitgebreid multidimensionaal healingteam samen.

   

  Tessa heeft zich de afgelopen jaren ontwikkelt tot een volledig channel in spraak en healer, na al een lang spiritueel pad te hebben bewandeld. Zij werkt inmiddels geruimte tijd met een uitgebreid multidimensionaal healingteam samen. Zij staat in nauw contact met Yeshua en Maria Magdalena die haar begeleiden in haar taak om het Licht op aarde te laten schijnen. .