Traject Multi Dimensionaal Bewustzijn (vanaf 6 oktober)

Cacao Bliss Ceremonie / Innerlijke Reis

De ceremonie

Tijdens een Cacao Bliss ceremonie reis je af naar de diepere lagen in jouw bestaan waardoor heling, verdieping, inzicht en/of transformatie kan ontstaan. Het wordt daarom ook wel het geneesmiddel van de ziel genoemd; het verruimd jouw bewustzijn waardoor het je helpt om naar jouw grootste potentieel te groeien.

Hoe gebeurt dit?

Cacao Bliss bevat een aantal substanties waardoor het onder de psychedelica valt. Psychedelica zijn geestverruimende middelen waardoor je de wereld anders meemaakt en je tijd en ruimte anders gaat waarnemen. In de volksmond wordt dit ook wel een ‘trip’ genoemd. Zo kun je dingen gaan zien, voelen of ruiken maar ook anders gaan denken en kijken naar bepaalde situaties in jouw leven.

Cacao Bliss bevat de volgende substanties: ceremoniële ruwe cacao, psilocybine (van truffels) en (Banisteriopsis) Caapi en kruiden en specerijen. Psilocybine is een natuurlijk, hallucinogeen voorkomende stof en wordt geproduceerd door honderden verschillende schimmels, waaronder ook paddenstoelen. Deze worden daarom ook wel ‘paddo’s’ genoemd. De omzetting in het lichaam werkt als agonist op de seretonine receptor waardoor deze wordt geactiveerd. Daarmee heeft het dus een vergelijkbare werking als de neurotransmitter serotonine in ons lijf. Caapi wordt van oorsprong gebruikt om ayahuasca te maken, wat wordt gezien als de ‘plantleraar’ onder de inheemse volkeren. Het gebruik van ayahuasca is in Nederland helaas verboden maar het gebruik van Caapi daarin tegen niet. Het is een natuurlijk product en werkt als monoamine oxidaseremmer (MAO-remmer) waardoor de afbraak van o.a. de neurotransmitters serotonine, noradrenaline en dopamine wordt geremd en de beschikbaarheid voor het zenuwstelsel verhoogd. Binnen Cacao Bliss zorgt Caapi er vooral voor dat het een meer controleerbare trip wordt in tegenstelling tot het gebruik van ayahuasca.

De combinatie van deze stoffen maakt het mogelijk om een prachtige reis in jouzelf te maken waarin je gedragen en begeleid wordt door de spirits van Cacao Bliss. De chocolaatjes die wij gebruiken tijdens de reis dragen warmte en liefde in zich en helpen de verbinding met je hart te stimuleren. De Heilige Moeder Ayahuasca is wat deze chocolaatjes drijft. Het heeft een reflecterend effect en kan je helpen bij innerlijke heling, uit je hoofd en in je hart komen, inzicht, wijsheid en begeleiding over jouw pad. Cacao Bliss is raw, vegan, lactose-, gluten- en suiker vrij.

Let op, er zijn contra-indicaties

Ondanks dat psychedelica binnen de psychiatrie steeds meer vorm aannemen, moeten deze middelen wel onder supervisie van een behandelaar gebruikt worden als er sprake is van één of meerdere psychiatrische aandoeningen waarbij medicatie wordt gebruikt. Daarom is deelname niet mogelijk bij gebruik van de volgende middelen: SSRI’s, MAO-remmers, andere anti-depressiva en slaapmedicatie. Daarnaast is voorzichtigheid geboden als er sprake is van een hartproblemen, zwangerschap en het geven van borstvoeding. Overleg hiervoor met jou behandelaar. Wij gaan ervan uit dat jij hier zelf de verantwoording voor neemt.  

 

Wie begeleiden de reis?

De dag wordt begeleid door Tessa en Stephanie Ayra en wij zetten gezamenlijk met alle gidsen het Veld neer. Dat betekent dat we voor de dag contact maken met onze gidsen om te onderzoeken welke multi-dimensionale wezens de dag gaan begeleiden. Dit kunnen een scala aan beings zijn zoals de Arcturianen, Andromedanen, Engelen, Draken, Reuzen, Opgestegen Meesters, The-Beings-of-Joy, etc. maar het kan ook heel goed dat we een diepere samenwerking met jullie eigen gidsen aangaan. Iedere groep die zich vormt is uniek en wij zullen ons hier in het moment op afstemmen. 

 

Hoe verloopt de dag?

De inloop is vanaf 14:00 uur en we starten om 14.30 uur waarna we eerst een intentieronde doen waarin iedereen, gezamenlijk met zijn eigen gids, zijn intentie in het Veld neerzet. Hierna drinken we een klein glaasje met Caapi paste. We laten dit een half uur inwerken waarin we een kaart trekken voor de reis. Vervolgens nemen we een chocolaatje en start de reis. De reis duurt zo’n 3 tot 6 uur, afhankelijk van de individueel gekozen dosering en jouw lichaamssamenstelling. Hierna nuttigen we gezamenlijk een maaltijd en is er tijd om te delen. De deelronde en uitwisseling met de begeleiders en/of andere deelnemers is volledig vrijwillig. Vragen die niet in de groep gesteld kunnen of willen worden kunnen achteraf via mail en/of app gesteld worden. Heb je meerdere persoonlijke vragen dan is het beter dit achteraf met één van de begeleiders te bespreken. We sluiten de dag om uiterlijk 22.00 af, maar voel je vrij om al eerder te gaan, als dat beter voelt voor jou.

 

Wat  moet ik weten?

Eten: wij verzorgen soep, brood en smeersels voor na de reis. Je bent van harte uitgenodigd om een klein beetje eten mee te nemen wat gedeeld mag worden (potluck) maar dit is niet verplicht. Fruit, salade, zoute knabbels en dadels doen het na een reis altijd goed.

Voorbereiding voor thuis: de mooiste en diepste reizen maak je op een lege maag. Maar als dat niet mogelijk is, eet dan in de ochtend iets lichts. Drink geen alcohol of koffie minimaal twee dagen voor de reis. Probeer zoveel mogelijk rust in te bouwen in de dagen voor en na de ceremonie.

Aanwezig zijn: matrassen, dekentjes, kussens en schaapjes. Je kunt uiteraard je eigen spullen mee nemen maar dit is niet noodzakelijk. Denk aan een oogmasker/oogzakje als je dat fijn vind tijdens reizen. Er is een altaar waar je een eventuele favoriete steen kan plaatsen.

Meenemen: pen/papier, flesje water, eventueel oogmasker/oogzakje, sloffen/warme sokken, draag comfortabele kleding, zo mogelijk laagjes i.v.m schommelende energie. Zeker aan het begin van de reis kan je het wat kouder hebben.

Wees welkom,

Liefs Tessa, Stephanie Ayra & de Cacao Bliss spirits

 

Praktische info:

- De groep telt maximaal 10 personen.

- Kosten: 130 euro p.p. incl. 1 bonbon en een glaasje Caapi. (cash meenemen s.v.p.)

+ 10 euro per extra bonbon. Gemiddeld gebruik 1 a 2 bonbons, maar 3 komt wel eens voor.

(Wij zijn op de hoogte van de veel hogere prijzen die in de markt vaak gevraagd worden voor deze ceremonies. Wij willen dit voor iedereen toegankelijk houden, vandaar dat wij ervoor kiezen om de prijs laag te houden)

- Tijden: 14.30 - 22.00 (vanaf 14.00 inloop)

- Locatie:: Centrum Nieuwe Aarde, Velperengh 2b, Doorn

 

Volgende datum: Zaterdag 7 oktober

 

 

Prive Cacao Bliss Ceremonies zijn ook mogelijk.

Neem s.v.p. contact op als je individeel, met partner of in prive groep wilt reizen

 

Aanmelden:

Dit kan via een mail naar een van ons:

- Stephanie Ayra     stephanie_ayra@centrumnieuweaarde.nl

- Tessa                     tessa@amayahealing.nl

 

Annuleren is gratis tot 2 dagen van tevoren. Annuleer je later door omstandigheden? We zullen altijd proberen iemand anders blij te maken met je plekje. Lukt dit dan hoef je niet te betalen. Wordt je plekje niet opgevuld, dan betaal je 100%. 

Stephanie Ayra is al weer een aantal jaren bezig om haar taak als begeleider en teacher van lichtwerkers te leven. Haar werk bestaat uit het begeleiden van lichtwerkers d.m.v. Regressie, Astrale Reizen, Multi Dimensionaal Healing, Reading, Coaching, cursussen en opleidingen. Ze is afkomstig van Andromeda en staat in nauw contact met vele verschillende Lichtmeesters die momenteel de aarde en de mensheid ondersteunen in het ascensieproces.

Tessa werkt als ET-healer, channeler en energetisch opsteller en is daarnaast geschoold in de-armouring en (quantum) breathwork. Zij staat in nauw contact met haar gidsen waarin Yeshua en Maria Magdalena een belangrijke plaats innemen. Zij is afkomstig van Arcturus en heeft een lange tijd in het Engelenrijk doorgebracht. Zij is naar aarde gekomen om de mensheid te ondersteunen in het ascentieproces, voornamelijk door de boodschap van Liefde uit te dragen.