Hunebed Energy Tours 25 en 26 juli

  • Donderdag 25 juli

Speciale samenwerking met Lotte, Stephanie, Ard Pisa en de Drentse Hunebedhunters Hendrik en Lammert Hingstman. 

SPECIAL HUNEBED TOUR 'HUNSOW '

10.00 – 16.30 uur

Dit wordt een hele speciale hunebed tour door krachtenbundeling van 5 mensen met een hart voor de Drentse energie en haar oeroude geschiedenis vol met indrukwekkende verhalen.

Ga mee op ongekende reis vol met nieuwe ervaringen, inzichten, mind blowing ontdekkingen, mooie ontmoetingen en onvoorstelbare verhalen.

De dag wordt afgetrapt door Lotte Samsom https://denatuurvrouw.nl en Stephanie Ayra www.buitengewoonaards.nl bij het hunebed D43 in Emmen.

Zij gebruiken de kracht van het hunebed samen met hun heldere vermogens (zien, horen, voelen en spreken) voor een hele bijzondere hunebed ervaring. Lotte en Stephanie zullen je helpen om de energie en de kracht van het hunebed ten volste te ervaren en geven uitleg over de hunebedden die via hun helder horende vermogen door is gekomen.

Ook kan de mogelijkheid zich aandoen dat Stephanie één of meerdere hunebedden in spraak zal channelen om zo aanvullend een nog beter begrip en verbinding te kunnen krijgen met waarom en hoe de hunebedden hier ooit zijn neergezet.

Drenthe staat vol met grafheuvels en op onze reis zullen we ook de energie van grafheuvels ervaren om in contact te komen met onze voorouders.

Het kan gedurende de dag ook voorkomen dat Lotte en Stephanie de energie van de hunebedden zullen benutten om healingen of activaties te geven aan individuele deelnemers, voor wie dat wil.

En dan op naar Bronneger…

Na hunebed D43 verplaatsen we ons naar het domein van de familie Hingstman in Bronneger. Vader Lammert en zoon Hendrik Hingstman staan bekend als de Hunebedhunters van Drenthe. Als amateur archeologen hebben zij niet alleen waanzinnige artefacten uit de Drentse grond gehaald maar claimen zij ook nieuwe hunebedden ontdekt te hebben waar nog nooit iemand over heeft gesproken.

Hoogste tijd om kennis te maken met de hunebedhunters en hun ontdekkingen te horen. Je zal versteld staan van nieuwe feiten, inzichten, verhalen en vermoedens.

De Titel van deze tour is gelinkt aan een interessante mythe die de Drentenaren al heel lang bezighoudt: Hunsow. Wellicht heb je er nog nooit van gehoord? Maar dit verhaal wil je niet missen en zeker niet wat de mannen Hingstman aan artefacten hebben gevonden die zomaar gelinkt kunnen zijn aan de Mythische Drentse stad Hunsow. Verderop geeft Hendrik Hingstman alvast een klein voorproefje over het verhaal van de oeroude Drentse stad Hunsow.

Lammert en Hendrik nemen jullie ook mee naar hunebed D21 en D22. En de mannen kennende zullen ook de wichelroedes meegaan want ze gaan nooit op pad zonder. De wichelroedes hebben hen meer dan vaak hele mooie diensten bewezen.

En last but not least zal Ard Pisa een aandeel hebben in het programma en dat zal zeker altijd weer iets moois opleveren.

 

Dus PLACE2BE op donderdag 25 juli: Drenthe

Tijden: 10.00 – 16.30 uur

Aantal deelnemers 40

Aanmelding: https://www.ardpisa.nu/contact

Neem zelf je lunch mee.

Deze dag wordt georganiseerd op basis van een vrije gift (contant) achteraf.

---

 

  • Vrijdag 26 juli Hunebed Energy Tour

In navolging van 25 juli gaan lLotte, Stephanie Ayra en de Hunebedhunters ook op 26 juli op pad. We maken een Tour langs een aantal krachtige bijzondere hunebedden waar we jullie zullen vertellen over de toedracht en werking van de Hunebedden.  Je gaat de energie van de hunebedden ervaren en de Hunebedhunters zullen ons meenemen naar een plek waar er nog hunebedden onder de grond liggen! Kortom een dag vol magie en spannende onthullingen! Deze dag is in combinatie met donderdag 25 juli te boeken, maar je kunt je er ook zeker los voor aanmelden . We zullen die dag andere hunebedden aandoen dan de dag ervoor. Je kunt eventueel overnachten op de camping van Hunebedhunters Lammert en Hendrik Hingstman, Camping Hunebed in Bronneger..

 

Wat gaan we doen?

We starten om 10.00 uur op het terrein van Hendrik en Lammert, Camping Hunebed in Bronneger. Daar kunnen we je laten ervaren dat een verdwenen Hunebed nog altijd te voelen is in energie en te vinden is met wiggeroedes. Vervolgens zullen we gezamenlijk naar een bijzonder terrein gaan waar ca. 8 hunebedden nog altijd onder de aarde liggen. Voelbaar in energie en ook te ontdekken met wiggeroedes. Nergens zijn er nog zoveel Hunnebedden zo dicht bij elkaar ontdekt. Een hele bijzondere ervaring! Onze reis gaat dan verder naar nog 2 zeer bijzondere Hunnebedden die we samen gaan ervaren. Om 16.30 zal de dag ten einde zijn. Wil je bij deze bijzondere dag aanweizg zijn, meld je dan aan via info@buitengewoonaards.nl

 

Praktisch

Tijd: 10.00 - +/- 16.30
Kosten: op basis van een vrije gift, graag in cash.
Locatie: De start is op Camping Hunebed in Bronneger (Spoorstraat 1) Je gaat met eigen auto van hunebed naar hunebed, waar we elkaar dan in de groep weer ontmoeten.
Meenenemen: Kleed je op het weer en houdt daarbij rekening met (even) stil staan./zitten. Neem zelf een lunch en genoeg te drinken mee.

 

Aanmelding voor 26 juli gaat via info@buitengewoonaards.nl 

     

    NB. Je kan ervoor kiezen om de nacht ervoor en/of erna in Drenthe te overnachten. Er zijn vele B&B's in Drenthe, maar je kan ook op de camping can Hendrik en Lammert overnachten. www.campinghunebed.nl

    (https://www.booking.com/bed-and-breakfast/region/nl/drenthe.nl).