Mystiek Roemenië - Spirituele Rondreis - mei en september 2025

Bucegi Mountains - Dacian Fortresses - Pyramides van Sona

We gaan 2 keer in 2025:

--> 17 t/m 26 juni 2025 

--> 11 t/m 20 september 2025

 

Ontdek jouw eigen Licht-kracht tijdens deze magische persoonlijke transformatie reis!

In deze 10-daagse rondreis met een groep van 11 deelnemers en 3 begeleiders kom je nog meer in verbinding met wie je echt in de kern bent. Je leert je jezelf, je eigen kwaliteiten en lichtkracht nog beter kennen. Je ontmoet jezelf, oude patronen en pijnstukken en kan deze aangaan en helen in een veilige bedding. Je ervaart spiegeling, plezier en kracht van de groep, samen, veiligheid, openheid, liefde, heling, bewustwording, groei, ontdekken van jezelf, ontdekken van bijzondere krachtplekken in Roemenië, werken met energie, krachtige transformatieve & systemische tools, wandelen, buiten zijn, ontspanning. Je geeft je persoonlijke ontwikkeling een mega boost, draagt bij aan het collectieve ascensie proces en komt lichter en rijker thuis. Je wordt begeleid door ervaren en liefdevolle transformatiecoaches en Lichtwerkers. 

 

Wanneer is deze reis iets voor jou? 

Als je

 • Je onbewuste blokkades in jezelf wilt aangaan en transformeren
 • je mentale, emotionele, fysieke en spirituele bewustzijn wilt vergroten 
 • je hoofd, hart, buik en ziel meer wilt laten samenwerken
 • je wilt samenwerken met het grotere bewustzijnsveld
 • meer vertrouwen, richting, stroming, overvloed en lichtkracht in je leven wilt
 • houdt van reizen, krachtplekken en buiten zijn in prachtige natuur
 • interesse hebt in groepswerk, ervaringsleren, energiewerk en lichaamswerk 
 • zin hebt in plezier, ontspanning, en down to earth - zijn en avontuur

 

Ga je met ons mee? 

We gaan niet alleen letterlijk vliegen naar Roemenië en daar reizen met een busje, auto en te voet, deze transformatie reis geeft jouw mens-zijn en jouw zijn als professional een enorme verdiepings- en bewustzijns impuls. Je ervaart, leert en groeit op allerlei lagen. Je wordt vrijer, bewuster, lichter. 

We maken gebruik van al onze expertise, kennis, ervaring en zijn en nodigen jou ook uit om alles van jezelf in te brengen, als je wilt! Onderstaande tools geven een deel van onze gezamenlijke toolbox weer en we werken altijd in de flow van de groep en onze eigen gidsing. 

 • Healing 

We tappen in in het Collectieve BewustzijnsVeld van Liefde, Waarheid en Verbondenheid. We maken verbinding met onze Hogere Ziel, Energetische Gidsen en SterrenFamilies en laten energie door ons heen stromen, richting jouw fysieke en energetische lichamen. Hierdoor kan vastzittende energie uit jouw stromen, helende energie in jou stromen en kan jouw ziel, je grotere bewustzijn meer plek krijgen in jou. 

 • Channeling

We tappen in in het Collectieve Veld en Energieën in hogere dimensies kunnen door ons heen tot jou of de groep spreken en mooie, heldere, directe, inzicht gevende, verrijkende, wijze en grappige boodschappen brengen. Deze energie kan ook in Lichttaal door ons heen stromen, dit kunnen allerlei soort klanken zijn, ook kan er zang doorkomen. 

 • Activaties en transmissies

We kunnen boodschappen doorkrijgen van onze gidsen en mogen dan energetische upgrades doorgeven aan jou die je zielenkracht en bewustzijn vergroten en versterken. 

 • Opstellingen

We kunnen invoelen wanneer er een opstelling wil plaatsvinden voor jou of voor het collectieve BewustzijnsVeld. Er kunnen energieën doorkomen vanuit jouw familiesysteem die gehoord, gezien en gevoeld willen worden, zodat jouw ziel en die van je (voor)ouders meer in hun eigen kracht komen, meer heel kunnen worden, van zichzelf. Op Collectief niveau, op maatschappelijke thema’s, kunnen we ook opstellingenwerk doen, om meer liefde, vrijheid, vrede, harmonie en stroming in de wereld te creëren.  Dit kan zich bijvoorbeeld spontaan aandienen op bepaalde krachtplekken. 

 • Coaching

We kunnen 1 op 1  of groepscoachings doen. Dient er zich een coachvraag zich aan, kunnen we hier een korte of langere sessie op doen, 1 op 1 of in de groep, in het moment of op een later moment tijdens de reis. 

 • Sharing

De ochtend, avond of na een bepaalde ervaring is een sharing een prettige manier van delen welke gedachten, gevoelens en fysieke ervaringen indruk hebben gemaakt op jou of aanwezig zijn in jou of dat moment. Door het open en kwetsbaar delen en ventileren hiervan, kan er weer nieuwe bewegingsruimte ontstaan in jou. Een persoonlijke sharing kan ook leiden tot een spontane healing, opstelling, channeling of activatie. 

 • Astrale reizen

In een astrale reis maak je zittend of liggend vanuit je bewustzijn contact met hogere dimensies of andere fysieke plekken op aarde, waarin kan voelen, horen, zien, beleven wat deze astrale reiservaring met je doet.  

  • Contact met lichtmeesters en ET's

  We kunnen naast contact met je familiesysteem en jouw eigen Gidsen team ook contact maken grotere bewustzijnsvelden en buitenaardse energieën die leven in de hogere dimensies en andere planetenstelsels dan de aarde. Deze hoog frequente energie werken graag met ons samen en door ons heen, in healing, channeling en opstellingenwerk. Zo verbinden we ons 3 dimensionale leven op Moeder Aarde met het 5 dimensionale leven (of hoger. Er zijn 12 dimensies, lichtkracht frequenties, waarin energie, bewustzijn is)

   

  Waar nodigen we je graag toe uit als je met ons mee gaat op reis?

  • De intentie voor een (groei in) open mindset en open hart naar jezelf en anderen
  • Het inbrengen en bewuster worden van al jouw kwaliteiten, grotere bewustzijn/essentie, jouw vrije blije stroom 
  • De intentie om jezelf kwetsbaar op te stellen en te delen wat er in jou leeft. Wat vind je spannend, lastig, waar ligt je uitdaging en groei. 
  • Je eigen grenzen, verlangens en behoeften ervaren en delen
  • Je eigen magische krachten en die van het Veld te verkennen, verdiepen en vergroten
  • Vertrouwen in je eigen proces en de kracht van het groepsproces
  • Plezier, ontspanning, avontuur en spelen
  • Het ontdekken van de grootsheid van ons mens zijn, ons bewustzijn en het grotere geheel
  • Step into the flow

   

  Wie begeleiden jou op deze reis?

  Stephanie Ayra - www.buitengewoonaards.nl

  Jacqueline - www.jacquelinehameetman.nl

  Manon - www.manonbreuker.nl

   

  De krachtplekken die we gaan bezoeken

  We bezoeken oa het Bucegi gebergte, de Dacian fortresses en de Pyramides van Sona. We gaan hier genieten van de mooie natuur, wandelen, zijn en ceremonieel en transformatief werk doen. 

  • Bucegi Gebergte
  • Dacian Fortresses
  • Pyramids van Sona

   

  Kosten 2025

  Investering: prijzen worden binnenkort bekend gemaakt

  *inclusief alle maaltijden, vervoer, het volledige programma en accommodaties (single rooms mogelijk tegen meerprijs)

  *exclusief vlucht of treinreis van en naar Roemenië

   

  Vlucht Informatie 2025

  Heenreis vlucht naar Boekarest Otopeni Airport (Rechtstreeks vanaf Eindhoven met Wizz Air)

  Terugreis vlucht vanaf Cluj Napoca Airport (Rechtstreeks naar Eindhoven met Wizz Air)

  (Je kan er ook voor kiezen om met de trein van en naar Roemenie te reizen)

  (Gedetailleerde vlucht informatie volgt na aanmelding)

   

  Heb je interesse? Laat het s.v.p. weten door een mailtje te sturen naar: info@buitengewoonaards.nl

   

  Liefs!

  Manon, Jacqueline en Stephanie Ayra