Healing Cirkel - Jade Tempel

Met de kracht van het groepsveld ga je je deze avond onderdompelen in helende energieën uit het oorspronkelijke Lemurië

In Centrum Nieuwe Aarde zijn de Helende energieën aanwezig van de oorspronkelijke Jade Healing Tempel uit Lemurië. De tempel waar in tijden van Lemurië een ieder naar toe kwam om te helen. De energieën die daar gebruikt werden en nu nog altijd gebruikt worden in de Jade Tempel replica in Telos, zijn onlangs naar Centrum Nieuwe Aarde gebracht. We hebben onlangs het groene (Jade) licht gekregen :-) van onze Lemurische gidsen en Opgestegen Meester van Heling Hilarion om deze cirkels nu ook hier op aarde te organiseren.

Wat gaan we doen:

Er zullen deze avond 1 of 2 healing rondes plaatsvinden, alsmede meditaties en oefeningen ingezet worden voor het helingsproces. We worden daarin geleid wat er voor de groep en de individuen in de groep nodig is.  Ook zullen er mogelijk lichtwezens en gidsen gechanneld worden om duidelijkheid te geven in jouw proces.  

Datum:

Datum:

Een nieuwe datum wordt binnekort gepland

Praktische info:

  • Locatie: Centrum Nieuwe Aarde. Velperengh 2b in Doorn.
  • Tijden: 19.00 - 22.00. Inloop vanaf 18.45
  • Groep telt maximaal 10 deelnemers
  • Investering: 70 euro contant bij aankomst.
  • Overig: Voor koffie, thee en kleine versnaperingen wordt gezorgd. 
  • Zelf meenemen: flesje water, pen en papier, sloffen/dikke sokken. Draag gemakkelijk zittende kleding.
  • Tijdens de healing lig je op een matras. Dekens en kussens zijn aanwezig, maar je kan natuurlijk ook je eigen spullen meenemen.

 

Opgeven kan via een mail naar een van ons:

- Stephanie Ayra  info@buitengewoonaards.nl

- Tessa                     tessa@amayahealing.nl

 

Annuleren is gratis tot 2 dagen van tevoren. Annuleer je later door omstandigheden? We zullen altijd proberen iemand anders blij te maken met je plekje. Lukt dit dan hoef je niet te betalen. Wordt je plekje niet opgevuld, dan betaal je 100%

 

Over ons:

Stephanie Ayra heeft de laatste jaren op vele vlakken ervaring opgedaan om haar missie op aarde in het Ascensie proces te kunnen starten. Haar lichtwerk bestaat uit het begeleiden van lichtwerkers d.m.v. Regressie, Astrale Reizen, E.T. Healing, Reading, Coaching, Opleidingen en Workshops. Ze staat in nauw contact met haar Andromedaanse sterrenvrienden om haar taak als begeleider en teacher voor Lichtwerkers te leven.

Tessa heeft zich de afgelopen maanden ontwikkelt tot een volledig channel in spraak, automatische schrift en als healer na al een zeer lang spiritueel pad te hebben bewandeld. Zij staat in nauw contact met Yeshua en Maria Magdalena die haar begeleiden in haar taak om het Licht op aarde te laten schijnen. Als healer werkt zij graag samen met de Arcturianen en de Mantids.