Astrale Reis en Healing Cirkel

 

Geplande cirkels:


      • Vrijdagavond 8 december 2023         Arcturus         max. 12 deelnemers 

      In een cirkel maken we allen een Astrale Reis naar het sterrenstelsel Arcturus!. Het stelsel van de de beschermers van de aarde. Vele lichtwerkers die momenteel op aarde geïncarneerd zijn komen uit dit sterrenstelsel. Voel jij die resonantie? De Arcturiaanse gidsen bouwen samen een prachtig hoogfrequent veld in de ruimte waar we de reis gaan maken. Tijdens deze mooie reis ontvangt jouw astrale lichaam lichtcodes, upgrades en activaties. Na de reis zullen de Arcturiaanse healing gidsen met Tessa en Stephanie Ayra samenwerken om alles te integreren en je een aanvullende healing te geven.

      Locatie: Centrum Nieuwe Aarde, Velperengh 2b, Doorn

      Tijden: 19.00 - 22.00 (Vanaf 18.40 inloop) 

       

      Kosten: 70 euro p.p. (graag contant meenemen)

      • Donderdagavond 14 december 2023         Andromeda Galaxy         max. 6 deelnemers 

      IIn een cirkel maken we allen een Astrale Reis naar de Andromeda Melkweg. De Melkweg naast onze Melkweg waar de aarde zich in bevind. Een oudere en zeer hoogontwikkelde Galaxy waar liefde en het eenheidbewustzijn al heel lang leeft. Vele lichtwerkers die momenteel op aarde geïncarneerd zijn komen uit de Andromeda Galaxy. Voel jij een resonantie met Andromeda? De Andromedaanse gidsen bouwen samen een prachtig hoogfrequent veld in de ruimte waar we de reis gaan maken. Tijdens deze mooie reis ontvangt jouw astrale lichaam lichtcodes, upgrades en activaties. Na de reis zullen de Andromedaanse healing gidsen (alsmede andere ondersteunende gidsen) met Stephanie Ayra samenwerken om alles te integreren en je een aanvullende healing te geven.

      Locatie: Centrum Nieuwe Aarde, Velperengh 2b, Doorn

      Tijden: 19.00 - 22.00 (Vanaf 18.40 inloop) 

       

      Kosten: 70 euro p.p. (graag contant meenemen)


      Agenda:

      -Uitleg en intenties

      -Channeling gidsen / veld

      -Astrale Reis 

      -Deelronde reis

      -Multi Dimensionale Healing 

      -Deelronde healing

       

      Info:

      Thee en koffie inclusief.

      Er zijn ligmatten, dekens en kussentjes aanwezig.

      Je kan natuurlijk ook je eigen spullen meenemen, als je dat fijner vindt

      Er zijn oogkussentjes en oogmaskers aanwezig

      Draag makkelijk zittende kleding. 

      Neem mee: Flesje water, sloffen/warme sokken en pen/papier

       

      Opgeven kan via een mailtje: stephanie_ayra@centrumnieuweaarde.nl of boek je ticket via Hipsy

       

      Annuleren is gratis tot 2 dagen van tevoren. Annuleer je later door omstandigheden? Ik zal altijd proberen iemand anders blij te maken met je plek. Lukt dit dan hoef je niet te betalen. Wordt je plek niet opgevuld, dan betaal je 100%. 

      Healers:

      Stephanie Ayra: Ayra is hier op aarde om Lichtwerkers en het Ascensieproces op allerlei manieren te ondersteunen. Dat doet ze d.m.v. Regressie, Reading, ET Healing, Channeling en Astrale Reizen. Daarnaast geeft ze diverse Multidimensionale Opleidingen, Workshops en Cirkels. Ze werkt veel samen met haar Andromedaanse sterrenfamilie, Hilarion, Reuzen, Draken en de MantidsWoorden die bij haar passen zijn verbinding, gelijkheid, liefde en kracht.

      Tessa heeft zich de afgelopen maanden ontwikkelt tot een volledig channel in spraak, automatische schrift en als healer na al een zeer lang spiritueel pad te hebben bewandeld. Zij staat in nauw contact met Yeshua en Maria Magdalena die haar begeleiden in haar taak om het Licht op aarde te laten schijnen. Als healer werkt zij graag samen met de Arcturianen en de Mantids.

       Esther is een brug tussen de dimensies. Ze werkt als Channel en ET Healer op alle lagen van je wezen. Met haar Sterrenfamilie van Sirius B en andere rassen van ver brengt ze informatie, heling, liefde en humor die je ondersteunen in jouw unieke proces. Ze geniet van het Ascensieproces en het ‘activeren’ van andere Lichtwerkers die hier hun prachtige giften komen delen. Ze werkt graag in een ruimte waar iedereen zichzelf mag zijn. Woorden die bij haar passen zijn joy, open, licht, aandacht en verbinding.

      Christophe is Opsteller, Dragon Healer, Coach, Lu Jong docent & reisbegeleider. Hij doceert Systemisch Werk binnen een coachopleiding en hij schrijft graag. Hij werkt in een ruimte waarin alles er mag zijn & woorden die bij hem passen zijn zuiverheid, ont-dekken, diepgang, essentie, liefde & magie.

      Madieke wonend in mooi Edam met mijn lief, twee prachtige dochters, 2 poezen en 2 konijnen. Opgeleid en gewerkt als docent kunst en dansmaker/choreograaf.

      Ik ben sinds mijn jonge jaren altijd bezig geweest met het verbreden van mijn kennis, wijsheid , ervaringen en eigen groei door veel te lezen, zelfscholing , het doen van lichaamsgerichte therapieën en het volgen van allerlei cursussen en opleidingen o.a. tot TRE provider (Tension release excercises) , tot therapeut Thaise yoga massage en Hypno Birthing practitioner. Met als grote deler een holistische kijk op de mens en de diepe wijsheid van het  lichaam.

      Sinds een paar jaar ben ik mijzelf aan het ontdekken in relatie tot heldere gaven , verschillende soorten energie werk, het besef van het grotere plaatje en de transitie waar wij nu als mens inzitten. Met Stephanie als mijn mentor :- )