Nieuw: Multi Dimensionaal Bewustzijn Traject (vanaf 5 september)

Astrale Reis en Healing Cirkels

 

Geplande cirkels:


      • Vrijdagavond 14 april 2023         Andromeda        max. 8 deelnemers 

      Een Astrale Reis naar het Melkweg stelsel Andromeda. Deze Melkweg ligt qua ontwikkeling voor op de melkweg van de aarde. Dat is de reden waarom er vele Andromedaanse gidsen nu de mensen in de individuele processen.Tijdens deze mooie reis ontvangt jouw astrale lichaam lichtcodes, upgrades en activaties. Na de reis zullen de Andromedaanse healing gidsen met Stephanie Ayra samenwerken om alles te integreren en je een aanvullende healing te geven.

       

       Locatie: Centrum Nieuwe Aarde, Velperengh 2b, Doorn

       Tijden: 19.00 - 22.00 (Vanaf 18.40 inloop) 

       Kosten: 70 euro p.p. (contant op de avond of koop een ticket via Hipsy)


       • Zaterdagavond 24 juni 2023         Sirius           max. 12 deelnemers 

       Een Astrale Reis naar het sterrenstelsel Sirius. Het stelsel van de Aquatic Worlds. Walvissen, Meerminnen, Dolfijnen, Nomoswezens en  en andere visachtigen. Tijdens deze mooie reis ontvangt jouw astrale lichaam lichtcodes, upgrades en activaties. Na de reis zullen de Sirius healing gidsen met Esther en Stephanie Ayra samenwerken om alles te integreren en je een aanvullende healing te geven.

       Locatie: Centrum Nieuwe Aarde, Velperengh 2b, Doorn

       Tijden: 19.00 - 22.00 (Vanaf 18.40 inloop) 

        

       Kosten: 70 euro p.p. (contant op de avond of koop een ticket via Hipsy)


       Agenda:

       Uitleg en intenties

       Channeling gidsen / veld

       Astrale Reis 

       Deelronde reis

       Multi Dimensionale Healing 

       Deelronde healing

       Info:

       Thee en koffie inclusief.

       Er zijn ligmatten, dekens en kussentjes aanwezig.

       Je kan natuurlijk ook je eigen spullen meenemen, als je dat fijner vind (en eventueel een oogkussentje)

       Draag makkelijk zittende kleding. 

       Neem mee: Flesje water, sloffen/warme sokken en pen/papier

        

       Opgeven kan via een mailtje: stephanie_ayra@centrumnieuweaarde.nl of boek je ticket via Hipsy

        

       Annuleren is gratis tot 2 dagen van tevoren. Annuleer je later door omstandigheden? Ik zal altijd proberen iemand anders blij te maken met je plek. Lukt dit dan hoef je niet te betalen. Wordt je plek niet opgevuld, dan betaal je 100%. 

       Healers:

       Stephanie Ayra: Ayra is hier op aarde om Lichtwerkers en het Ascensieproces op allerlei manieren te ondersteunen. Dat doet ze d.m.v. Regressie, Reading, ET Healing, Channeling en Astrale Reizen. Daarnaast geeft ze diverse Multidimensionale Opleidingen, Workshops en Cirkels. Ze werkt veel samen met haar Andromedaanse sterrenfamilie, Hilarion, Reuzen, Draken en de MantidsWoorden die bij haar passen zijn verbinding, gelijkheid, liefde en kracht.

       Tessa heeft zich de afgelopen maanden ontwikkelt tot een volledig channel in spraak, automatische schrift en als healer na al een zeer lang spiritueel pad te hebben bewandeld. Zij staat in nauw contact met Yeshua en Maria Magdalena die haar begeleiden in haar taak om het Licht op aarde te laten schijnen. Als healer werkt zij graag samen met de Arcturianen en de Mantids.

        Esther is een brug tussen de dimensies. Ze werkt als Channel en ET Healer op alle lagen van je wezen. Met haar Sterrenfamilie van Sirius B en andere rassen van ver brengt ze informatie, heling, liefde en humor die je ondersteunen in jouw unieke proces. Ze geniet van het Ascensieproces en het ‘activeren’ van andere Lichtwerkers die hier hun prachtige giften komen delen. Ze werkt graag in een ruimte waar iedereen zichzelf mag zijn. Woorden die bij haar passen zijn joy, open, licht, aandacht en verbinding.

       Christophe is Opsteller, Dragon Healer, Coach, Lu Jong docent & reisbegeleider. Hij doceert Systemisch Werk binnen een coachopleiding en hij schrijft graag. Hij werkt in een ruimte waarin alles er mag zijn & woorden die bij hem passen zijn zuiverheid, ont-dekken, diepgang, essentie, liefde & magie.

       Madieke wonend in mooi Edam met mijn lief, twee prachtige dochters, 2 poezen en 2 konijnen. Opgeleid en gewerkt als docent kunst en dansmaker/choreograaf.

       Ik ben sinds mijn jonge jaren altijd bezig geweest met het verbreden van mijn kennis, wijsheid , ervaringen en eigen groei door veel te lezen, zelfscholing , het doen van lichaamsgerichte therapieën en het volgen van allerlei cursussen en opleidingen o.a. tot TRE provider (Tension release excercises) , tot therapeut Thaise yoga massage en Hypno Birthing practitioner. Met als grote deler een holistische kijk op de mens en de diepe wijsheid van het  lichaam.

       Sinds een paar jaar ben ik mijzelf aan het ontdekken in relatie tot heldere gaven , verschillende soorten energie werk, het besef van het grotere plaatje en de transitie waar wij nu als mens inzitten. Met Stephanie als mijn mentor :- )