Een ruimte nodig voor een workshop, sessies of opleiding? Centrum Nieuwe Aarde is ook te huur.

Emotional Body Release dag

Het emotionele lichaam is de drager van onze gevoelens en emoties. Het bevind zich in en om jouw fysieke lichaam heen en is in wezen onzichtbaar. We voelen ons emotionele lichaam via de emoties die we over de dag voelen. Het emotionele lichaam is dan ook een belangrijke ‘boodschapper’ vanuit onze patronen, overtuigingen maar ook vanuit de ziel. Vanwege verschillende oorzaken (cultuur, opvoeding, patronen, blokkades uit vorige levens, etc.) hebben we vaak bewust of onbewust geleerd onze emoties te onderdrukken. Omdat het emotionele lichaam in directe verbinding staat met ons fysieke lijf, worden deze onderdrukte emoties vastgezet in het lichaam. Ook traumatische gebeurtenissen uit het verleden (dit of vorige leven) slaan zich op deze manier op in het fysieke lijf. Omdat de emoties vervolgens via het lichaam een andere weg zoeken om ‘gehoord te worden’, kunnen zij zich manifesteren als pijn, klachten, ziekte of beperkingen.

 

Tijdens deze dag gaan we met verschillende methoden aan de slag om de opgeslagen emoties in het fysieke lijf weer te laten stromen. We gaan de verbinding met ons emotionele lichaam herstellen en/of intensiveren en geven ruimte aan vastgezette en/of onverwerkte emoties. Hierdoor ontstaat meer ruimte, helderheid en rust in jezelf.

 

“Een emotie die gevoeld mag worden stroomt vrijelijk en wordt zodoende heel geleidelijk en eenvoudig losgelaten”

 

 

We zullen gebruik maken van de volgende "tools":

 • De-armouring
 • Emotional Body release technieken
 • Healing (Multi-Dimensionaal)
 • Meditaties gericht op het emotionele lichaam
 • Momenten van individuele coaching en reading

 

Data:

Zondag 5 november 2023

Zondag 21 januari 2024

 

Praktische info:

 • Locatie: Centrum Nieuwe Aarde. Velperengh 2b in Doorn.
 • Tijd: 10:30 tot 16.30 uur. Inloop vanaf 10.15
 • De groep telt maximaal 6 deelnemers
 • Investering: 150 euro per dag, contant bij aankomst.
 • Overig: Voor koffie, thee en kleine versnaperingen wordt gezorgd. 
 • Zelf meenemen: Eigen lunch, flesje water, pen en papier, sloffen/dikke sokken. Draag gemakkelijk zittende kleding.
 • Tijdens de dag zit je op meditatiekussentjes en lig je tijdens de behandelingen op een mat en schaapje. Voor diegene die niet zo makkelijk op een meditatiekussen kunnen zitten, zijn er 2 meditatiestoeltjes aanwezig.

 

Opgeven kan via een mail naar een van ons:

- Stephanie Ayra  info@buitengewoonaards.nl

- Tessa                     tessa@amayahealing.nl

 

Annuleren is gratis tot 2 dagen van tevoren. Annuleer je later door omstandigheden? We zullen altijd proberen iemand anders blij te maken met je plekje. Lukt dit, dan hoef je niet te betalen. Wordt je plekje niet opgevuld, dan betaal je 100%. 

 

Over ons:

Stephanie Ayra heeft de laatste jaren op vele vlakken ervaring opgedaan om haar missie op aarde in het Ascensie proces te kunnen starten. Haar lichtwerk bestaat uit het begeleiden van lichtwerkers d.m.v. Regressie, Astrale Reizen, E.T. Healing, Reading, Coaching, Opleidingen en Workshops. Ze staat in nauw contact met haar Andromedaanse sterrenvrienden om haar taak als begeleider en teacher voor Lichtwerkers te leven.

Tessa heeft zich de afgelopen maanden ontwikkelt tot een volledig channel in spraak, automatische schrift en als healer na al een zeer lang spiritueel pad te hebben bewandeld. Zij staat in nauw contact met Yeshua en Maria Magdalena die haar begeleiden in haar taak om het Licht op aarde te laten schijnen. Als healer werkt zij graag samen met de Arcturianen en de Mantids.